Cookie- och Sekretesspolicy

Olympus E-PL1

Olympus förfogar just nu över det mest omfat-tande systemet av objektiv hos de spegellösa systemkamerorna, bland annat ett genialiskt, hopfällbart vidvinkelobjektiv.

  • 19.08.2011

Kameran kan dessutom använda Panasonics objektiv som omfattar ett makroobjektiv och ett f sheye. E-PL1 lanserades 2010 som systemets billiga kamera. Den skulle egentligen avlösas av E-PL2, som också är med i testet, men E-PL1 har stannat kvar i handeln med en märkbar prissänkning som gör den till en av testets allra billigaste kameror. Men åldern har tyvärr börjat ta ut sin rätt, både när det gäller designen och den lilla lcd-skär-men på 2,7°tum. Kameran är dock försedd med både in-byggd blixt och en standard-blixtsko som kan användas till andra tillbehör som extra blixt, extern mikrofon eller elektro-nisk sökare. Standardobjektivet kan fällas ihop, men tar ändå lika mycket plats som Samsungs objektiv. E-PL1 har all relevant automatik, bland annat Olympus Art-f lter som är kul att experimentera med för fotoentusiaster. Man har ett hyggligt bra grepp om kameran, och menyn är bland testets enklaste att använda.

Betyg: 81%

Läs mer
Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 12 som finns i butik nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA DIGITAL FOTO FÖR ALLA
        BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLA


Tillgång till allt

Beställ Digital Foto för alla och få fri tillgång till Prylguiden, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Digital Foto För Alla

Bli toppfotograf under 2014

Få Nordens största fotomagasin under hela 2014. Du sparar 695 kronor och får dessutom tillgång till flera extra onlinefördelar hela året.
Läs mer här

Slipp sladdar


Slipp irriterande och trassliga sladdar. De smarta, trådlösa hörlurarna med inbyggd mikrofon kopplas lätt till din telefon, surfplatta, iPad eller dator via Bluetooth.
Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

DIGITAL FOTO för alla | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss